Jasmijn

😻Ter adoptie via Stichting elke kat telt 😻

Jasmijn verblijft in Oss in een gastgezin.

JASMIJN IS KLAAR VOOR EEN NIEUWE, VEILIGE TOEKOMST 💗

Je hebt een fijn leven, een dak boven je hoofd, je krijgt eten en drinken en dan overlijdt je verzorger… Tot volledige ontsteltenis wordt je hierna ook nog op straat gezet.. 😪

Het zal je maar overkomen… helaas gebeurde dit Jasmijn 💔

Jasmijn (maart 2021) is samen met meerdere katten achtergelaten na een overlijden. Waar ze altijd een veilige haven had, was deze plots weg en moest ze het maar zien te redden op straat.

Een kleine 4 maanden na deze happening konden we haar gelukkig veiligstellen 🍀

Jasmijn is een lieve, bescheiden poes. In nieuwe situaties moet ze (logisch) acclimatiseren. Ze is nieuwsgierig aangelegd en kan het goed vinden met de andere katten in de opvang. Ze tast op haar gemak alles af en lijkt over te geven aan ontspanning.

Ze is intussen alweer een paar maanden veilig binnen en zoeken we een eigen huisje voor haar waar ze niks tekort komt.

BELANGRIJKE VERHUISWEETJES 🍀

▪️ Jasmijn kan met andere katten omgaan. Het is voor haar een must dat in haar nieuwe thuis al een katsociale kat aanwezig is. We plaatsen Jasmijn niet als single kat!
▪️ Het is ons onbekend of Jasmijn met honden kan omgaan.
▪️ Kinderen zijn geen probleem, mits de kinderen weten hoe ze met katten mogen omgaan.
▪️ Een huis als binnenkat of met aantoonbaar afgezette tuin/balkon. Een schutting, haag of iets soortgelijk is niet voldoende.
▪️ Een nieuw thuis waarbij Jasmijn niks hoeft, maar alles mag en ze zich op haar eigen tempo kan laten zien wie ze is en zich verder mag ontwikkelen.

PRAKTISCHE INFORMATIE ℹ️

▪️ Op het moment van verhuizen is Jasmijn gecastreerd (gesteriliseerd), gechipt én geregistreerd, 1 x gevaccineerd en in het bezit van een vaccinatieboekje. Ook is zij dan meermaals ontwormd en ontvlooid en negatief getest op FIV/Felv.
▪️ We vragen voor haar een overnamevergoeding.
▪️ Bij een positieve kennismaking mag zij direct met je mee verhuizen.

Heeft u interesse in Jasmijn, stuur ons dan een e-mail naar elkekattelt@gmail.com met daarin uw motivatie en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.