Jasmine en Abu ( gereserveerd )

😻Ter adoptie via Stichting Elke Kat Telt😻

Jasmine en Abu,

Beide verblijven in Cuijk in een gastgezin.

Soms is het leven een sprookje, dat was het ook voor Jasmine en Abu, totdat hun eigenaren hun woning uit werden gezet. Op het laatste nippertje werd er door lieve mensen gelukkig hulp voor hen gezocht en zo kwamen ze bij ons terecht.
Jasmine is een rustige, lieve poes welke zich bescheiden opstelt. Zij is nu ongeveer 2 jaar oud, geboren rond mei 2021. Abu is een echt kitten-ventje, stoer, brutaal, lief en erg nieuwsgierig en ondernemend. Onze voorkeur gaat naar een plaatsing samen, maar apart is bespreekbaar.
We willen hen graag al voorstellen omdat ze het zo verdienen. Ze mogen vanaf begin juni verhuizen maar zijn nu al te bezoeken/reserveren.

BELANGRIJKE VERHUISWEETJES 🍀
▪️ Beide kunnen met andere katten omgaan.
▪️ We verwachten dat een huishouden met honden geen probleem voor ze zal zijn.
▪️ Kinderen zijn geen probleem, mits de kinderen weten hoe ze met katten om mogen gaan.
▪️ Een huis als binnenkat of met aantoonbaar afgezette tuin/balkon. Een hoge, niet met afrastering afgezette schutting of haag is niet afdoende, hier gaat een kat alsnog met gemak overheen.

PRAKTISCHE INFORMATIE ℹ️
▪️ Op het moment van verhuizen is Jasmine gesteriliseerd en zijn beide gechipt én geregistreerd, gevaccineerd en in het bezit van een vaccinatieboekje. Ook zijn zij dan ontwormd en ontvlooid.
▪️ We vragen voor hen samen een overnamevergoeding.
▪️ Bij een positieve kennismaking mogen zij vanaf een nog nader te bepalen datum, begin juni met je mee verhuizen.

Heeft u interesse in dit lieve duo, stuur ons dan een e-mail met daarin uw motivatie en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.
📧 elkekattelt@gmail.com

  • Enkel reacties welke voldoen aan genoemde voorwaarden worden in behandeling genomen en beantwoord –