Layla

😻Ter adoptie via stichting Blitz Kattenopvang 😻

Layla,

Layla is op 5 november klaar om naar haar eigen huisje te gaan

Layla is op een jaar geschat en verblijft in een gastgezin in regio urk.

Layla is samen met haar 2 zoons en 3 dochters gevonden in een stapel kratten. Dit was best eng en geen goede omgeving voor dit gezin, gelukkig zitten ze nu in de opvang hier is t fijn en veilig.

Ik heb geprobeerd om mijn kinders zo goed mogelijk groot te brengen. De omgeving waarin ik mijn gezin startte was verre van optimaal met veel herrie maar ik deed mijn uiterste best. Nu ik samen met mijn gezin in de opvang zit valt er al een grote last van mijn schouders en kan ik leren te ontspannen. Lekker spelen met mijn kids of tenminste hun met mij haha. Ik hou niet van oppakken maar ik ben wel erg lief. Ik hoop straks een plekje te vinden waar ik lekker mezelf kan zijn (en niet teveel herrie is dat vind ik eng) ik ben nog een beetje verlegen maar als je wat lekkers heb kom ik graag naar je toe. Heb wat geduld met me en ik ben je poezevriendinnetje voor t leven.

Layla wordt geplaatst met een adoptie contract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Zij is 2 x gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd. Ook neemt zij haar vaccinatie boekje met gezondheidsverklaring mee.
Zij wordt alleen geplaatst als binnen katje of er moet een volledig afgeschermde catproof tuin of balkon aanwezig zijn. Vrij op straat mag zij niet niet.

Layla wordt alleen geplaatst bij minstens 1 of meerdere sociale katten. Ze wordt niet alleen geplaatst.

Denkt u bij dat dit moppie perfect bij u past of wilt u meer info? Stuurt u dan een berichtje naar team@blitzkattenopvang.com