Marley

😻Ter adoptie via Stichting Elke kat Telt😻

Marly,

Marly verblijft in Oss in een gastgezin.

Het is nog niet zo lang geleden dat Macy & Marly in ons vizier kwamen. Ze leefden een verschrikkelijk bestaan in een omgeving welke je alleen in nachtmerries tegenkomt. Geen lieve aai over de bol, geen genegenheid, maar leven op stro, in een volière, met wat voer en heel veel andere soortgenootjes. Dat dit geen rooskleurige toekomst kon zijn, was ons snel duidelijk.
Gelukkig zijn beide dames nu veilig en krijgen alles wat ze nodig hebben, inclusief de welverdiende en gegunde liefde…
Marly (geboren in +/- 2020) is zachtaardig van karakter en kijkt nog een beetje de spreekwoordelijke kat uit de boom. In het begin, wanneer we de groepskamer in liepen, wisten we dat ze er was, maar je zag haar niet. Het liefst verstopte ze zich. Sinds kort laat ze zichzelf wel zien en ligt ze op fijnere plekjes in de kamer. Wanneer we aanwezig zijn in de groepskamer en we gaan bij ze zitten, blijft Marly op gepaste afstand aandachtig naar je kijken. Ze vlucht niet meer en observeert dan wat je gaat doen. Marly heeft iets meer tijd nodig dan Macy, maar dat is niet gek wanneer je weet wat ze samen allemaal hebben doorstaan. Maar ook voor haar hebben we geduld, vertrouwen en veel liefde. Alles komt uiteindelijk goed…

BELANGRIJKE VERHUISWEETJES 🍀
▪️Marly kan met andere katten omgaan. Het is voor haar een must dat in haar nieuwe thuis al een katsociale kat aanwezig is. We plaatsen haar niet als single kat.
▪️We zoeken voor Marly een huis zonder honden.
▪️ We zoeken een huis zonder al te jonge kinderen. Vanaf een leeftijd van 10jr zou de aanwezigheid van kinderen wel kunnen. Met het karakter van Marly is het namelijk fijn als kinderen weten hoe ze met verlegen katten om mogen gaan.
▪️Een huis als binnenkat of met aantoonbaar afgezette tuin/balkon.
▪️ Een nieuw thuis waarbij Marly niks hoeft, maar alles mag en ze zich op haar eigen tempo kan laten zien wie ze is en zich verder mag ontwikkelen.

PRAKTISCHE INFORMATIE ℹ️
▪️ Op het moment van verhuizen is Marly gecastreerd (gesteriliseerd), gechipt én geregistreerd, 1 x gevaccineerd en in het bezit van een vaccinatieboekje. Ook is zij dan meermaals ontwormd en ontvlooid.
▪️ We vragen voor haar een overnamevergoeding.
▪️Bij een positieve kennismaking mag zij meteen met je mee verhuizen.

Heeft u interesse in Marly, stuur ons dan een e-mail met daarin uw motivatie en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.
📧 elkekattelt@gmail.com

  • Enkel reacties welke voldoen aan genoemde voorwaarden worden in behandeling genomen en beantwoord