Milo

😻Ter adoptie via Stichting Elke Kat Telt😻

Milo,

Milo verblijft in een gastgezin in Oss.

Milo is een grote timide, zachtaardige knuffelkont van ongeveer 6kg, geboren rond de zomer (juni) van 2017! Hij werd buiten gevonden met een abces en was niet gecastreerd. Helaas testte hij positief op FIV.

Intussen is hij alweer een poos bij ons en zijn koppie mooi genezen en zit hij in een klein groepje op een kattenkamer met twee andere FIV-katers en dit gaat goed! Hij is ook zo lief!

Milo is intussen helemaal gewend en laat zich graag aaien, voorzichtig oppakken indien nodig en laat dit rustig over zich heen komen. Stiekem is het eigenlijk wel een knuffelkontje!

We merken dat hij het met de andere katten wel oké vind op de kamer en soms lag hij zelfs met Benjamin (niet FIV en reeds geplaatst), zij aan zij in een holletje van de krabpaal. Maar over het algemeen is hij veel op zichzelf.

Milo is nog jong van geest en houdt echt van aandacht. Als hij dit genoeg vind, geeft hij dit aan, maar wel zodanig dat hij het voorzichtig doet. Wel wordt hij hier steeds beter in en milder.

Al met al is het een lieverd om bij je te hebben en we gunnen hem alle liefde van de wereld…

BELANGRIJKE VERHUISWEETJES:

  • Milo kan overweg met andere katsociale katten. Maar Milo kan ook prima alleen geplaatst worden.
  • Ons is onbekend hoe hij op honden zal reageren.
  • Kinderen zijn geen probleem, mits de kinderen weten hoe zij met katten om mogen gaan.
  • Milo wordt enkel als binnenkat geplaatst of met een aantoonbaar afgezette/afgesloten tuin/balkon. Een hoge schutting of type afscheiding is niet voldoende.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • Milo is bij verhuizing gecastreerd, gechipt én geregistreerd op naam van de stichting, maar niet gevaccineerd omwille zijn FIV. De nieuwe eigenaar staat hier vrij in dit eventueel wel te doen.
  • Milo mag bij een positieve kennismaking direct met je mee verhuizen! Mits aan alle voorwaarden wordt voldaan.
  • Wij vragen voor Milo een overnamevergoeding.

Heeft u interesse in Milo, stuur ons dan een email naar elkekattelt@gmail.com met je motivatie en we beantwoorden deze spoedig!