Phoeby en Rosey

😻Ter adoptie via stichting Blitz Kattenopvang 😻

Phoeby en Rosey,

Phoeby en Rosey verblijven in een gastgezin in regio Lelystad.

Phoeby en Rosey. Deze 2 zusjes zijn als verstekeling meegekomen op een boot. Zonder mama hebben ze als nestje van 4 een week zonder eten en drinken overleefd. Inmiddels zijn ze 5 maanden en helemaal gewend aan een leven in huis, super sociaal met andere katten en honden en na een periode van gewenning ook heel lief voor mensen.
Phoeby en Rosey zoeken het liefste een huisje samen. Een huisje waar ze de tijd krijgen om te wennen.

Rosey is een enorm knuffeltje als ze je kent en ligt graag bij je of bij 1 van de andere katten in het gastgezin.
Phoeby is een energiek meisje, wat graag speelt en rent.
Samen hebben ze een hechte band en liggen ze heerlijk bij elkaar na al het spelen en eten.

Helaas hebben deze 2 moppies nog geen reactie gekregen en willen ze nu toch wel heel erg graag samen naar hun definitieve huisje.

Phoeby en Rosey worden geplaatst met een adoptie contract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Ze zijn 2 x gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd. Ook nemen zij hun vaccinatie boekje met gezondheidsverklaring mee.
Ze worden alleen geplaatst als binnen katjes of er moet een volledig afgeschermde catproof tuin of balkon aanwezig zijn. Vrij op straat mogen ze niet.

Denkt u bij dat deze 2 moppies perfect bij u passen of wilt u meer info? Stuurt u dan een berichtje naar team@blitzkattenopvang.com of stuur een app naar 0645406224.