Phoeby en Rosey

😻 Ter adoptie via Stichting Blitz Kattenopvang 😻

Phoeby en Rosey mogen samen eind juli verhuizen. Ze verblijven in een gastgezin in de regio Lelystad.

Geschatte geboortedatum 5 april 2023

Op 22 mei werden wij gevonden in de kajuit van een boot zonder mama. We hadden een reis gemaakt van 1700 kilometer en nee niet zoals verwacht via het water, maar op een trailer over de hobbelwegen. Bijna een week zonder eten en alleen wat kleine plasjes regenwater om te drinken. Mama was aan het begin van de reis al uit de boot ontsnapt, dus we stonden er alleen voor. Dat we dit gered hebben is op zich al een wonder.
We hadden een flinke groeiachterstand en waren behoorlijk ondervoed en uitgedroogd, maar we zijn vechtertjes en hebben het gered. Mensen hadden we nog nooit gezien, maar we wende snel door al het lekkere eten en de liefde en gezelligheid in het gastgezin.

Binky komt nog niet ter adoptie, want hij heeft een gecompliceerde breuk in zijn achter pootje, hij blijft in lang opvang bij Stichting Blitz
kattenopvang.

Scotty staat apart ter adoptie.

Rosey en Phoeby, 2 prachtige dametjes, zoeken samen een huisje. Phoeby is wat onzeker nog, maar Rosey neemt het voortouw. Ze zijn in het gastgezin volledig gesocialiseerd, maar vreemde mensen en situaties zijn soms nog wat eng. Ze zoeken een huisje als binnen katjes, zonder kleine kinderen. Kinderen vanaf 12 jaar gaat wel prima.

Phoeby en Rosey zijn gewend aan volwassen katten en honden. Ze zoeken een huisje als binnenkat of met een totaal afgeschermd balkon of totaal afgeschermde tuin/kattenkennel. Vrij buiten mogen deze kleine hummeltjes nooit.

Bij adoptie zijn ze 2 x gevaccineerd, gechipt, gesteriliseerd en hebben ze een boekje met gezondheidsverklaring.
Ze worden geplaatst met een adoptie contract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd.

Heeft u alle tijd en bergen liefde voor deze 2 lieve moppies en wilt u meer info, stuurt u dan gerust een mail naar team@blitzkattenopvang.com