Pip en Beer

Hey halllllloooooooo wij zijn de onafscheidelijke Pip en Beer, broer en zus van ongeveer 10 maanden oud.

Wij verblijven in een gastgezin in Alphen ad Rijn.

We werden geboren op een industrieterrein en groeide op in een kolonie…de winter was koud en zwaar, maar gelukkig werden wij gevangen en kregen we hulp.

Ik ( Beer) bleek een fikse wond aan mn voetzooltje te hebben. Dit heeft de dierenarts keurig schoongemaakt en gehecht en eindelijk kan ik nu zonder pijn lopen en spelen.

We zijn inmiddels gewend aan het leven in huis en zijn dan ook volledig zindelijk. Aaien vinden we nog wat spannend, maar laten we wel toe als we ergens lekker liggen. Agressief zijn we zeker niet, maar wat onzeker voor nieuwe geluiden en vreemde mensen.

We leven in het gastgezin samen met andere katten en dit vinden we super leuk, want we zijn nu eenmaal heel erg kat sociaal. Ik ( Pip) ben het meest ondernemend van ons twee en durf wat meer dan mijn zachtaardige broertje. Beer is wat verlegen, maar geef hem een leuke voerpuzzel en hij vergeet zijn onzekerheid ter plekke.

We zoeken een huisje samen, want ook al zij we vaak met iets anders bezig, we hangen met onze staartjes letterlijk aan elkaar, zeker op momenten dat er iets nieuws gebeurd.
We zoeken mensen die met liefde en geduld ons langzaam laten wennen en geen verwachtingen van ons hebben. Zonder druk zullen wij sneller vertrouwd raken met de nieuwe omgeving en de nieuwe baasjes.
We mogen niet vrij buiten rond lopen, maar een afgeschermd balkon of kattenren weten we zeker te waarderen.
Van kleine kinderen schrikken wij erg. We doen ze niets hoor, maar gillen en rennen vinden we zelf heel eng. We worden dan ook alleen geplaatst bij kinderen va 12 jaar of ouder.
Honden zijn wij niet gewend.

Ziet u onze foto’s en filmpjes en heeft u ons verhaal heel goed gelezen en denkt u dat we wel bij u zouden passen? Stuurt u dan de stichting een mail met zoveel mogelijk informatie over u zelf, dan nemen de mensen van Blitz zo snel mogelijk contact met u op.

Heel veel liefs van Pip en Beer

Pip en Beer worden geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd.
Op het moment van adoptie zijn ze 2 x gevaccineerd, gechipt, gecastreerd/gesteriliseerd, ontwormd volgens schema en vlo vrij.

Voor info kunt u mailen naar team@blitzkattenopvang.com