Pita en Giros

šŸ˜»Ter adoptie via stichting Loes voor dierenšŸ˜»

Pita en Gyros,

Dit zijn Pita en Gyros. Een ongelofelijk mooi stel. Ze zijn geboren op 26 juni 2022.

Pita en Gyros verblijven in een gastgezin van Stichting Loes voor dieren in regio Amsterdam.

Pita is een onzeker en schuchter poesje, maar als ze je leert kennen laat ze zich wel aaien. Ze is samen met haar broertje gevonden in een sloot en in opvang gekomen bij stichting Loes voor dieren. Pita verbergt een verassing op haar borst. Ze heeft daar namelijk wat witte haartjes verstopt. Pita is een ontzettende gezellige kwebbeltante tijdens haar dagelijkse speelsessie. Ze vindt het heerlijk om rond te rennen en te jagen op speelgoed samen met haar broertje Gyros.

Wie valt nou niet als een blok voor de doordringende blik van PitašŸ„°

Gyros is een echte slungel. Als hij je ziet loopt hij op je af en laat zich heerlijk languit op schoot vallen. Hij is een echte knuffelbeer en sabbelt er helemaal op los als hij je trui ziet. Gyros is net als zijn zusje een enorme kwebbel. Kortom je hebt geen boek of televisie meer nodig met deze twee. Ook Gyros is dol op rennen en jagen.

Pita hangt aan haar broertje en ze kunnen absoluut niet zonder elkaar. Ze worden dus ook alleen samen geplaatst.

Er wordt een tegemoetkoming in medische kosten gevraagd. Hiervoor zijn Pita en Gyros gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd/gecastreerd.

Pita en Gyros worden alleen als binnenkatten of met afgeschermde catproof tuin/balkon geplaatst.

Ben jij ook helemaal weg van Pita en Gyros. Neem dan contact op met Joke Voorm van stichting Loes voor dieren. Bellen kan op 0294-415 446