Ruby

😻Ter adoptie via stichting Elke kat telt😻

Ruby verblijft in Oss in een gastgezin.

❤️ BESCHEIDEN POES RUBY ZOEKT EEN BEGRIPVOL HUISJE MET EEN VRIENDJE/VRIENDINNETJE 🐱

Ruby is een jonge, lieve, bescheiden poes van geschatte geboortedatum april 2021!

Samen met haar toen 2 dagen oude kittens is zij aan ons afgestaan omdat de zorg teveel werd. Ze leefde met haar moeder en nog andere katten, door gebrek aan neutralisatie, onder diens overkapping. Geen houdbare situatie helaas. Dus het hele gezin ging met ons mee, veilig naar een gastgezin.

Ruby heeft goed voor haar kittens gezorgd, maar je kon merken dat ze wat moeite had met het contact met de mens. Intussen weet ze hier goed mee om te gaan, zoekt ze actief contact op haar tempo en geniet van de aandacht. Onverwachte bewegingen en acties vind ze nog spannend, maar alles op zijn tijd.

Ruby verstopt zich nog regelmatig, maar komt wel geregeld om aandacht vragen. Wanneer je haar dan aanhaalt, komt ze naar je toe en wordt elk object op de weg naar je toe, geknuffeld… Waarna ze je voorzichtig benaderd en laat aaien. Ze vind nog veel dingen spannend, maar ze is echt super lief!

BELANGRIJKE VERHUISWEETJES ℹ️

▪️ Ruby kan met andere katten omgaan. Het is voor haar een must dat in haar nieuwe thuis al een katsociale kat aanwezig is. We plaatsen Ruby niet als single kat!
▪️ We zoeken voor Ruby een huis zonder honden.
▪️ We zoeken een huis zonder al te jonge kinderen. Met het karakter van Ruby is het namelijk fijn als kinderen weten hoe ze met verlegen katten om mogen gaan.
▪️ Een huis als binnenkat of met aantoonbaar afgezette tuin/balkon. Een schuttig, haag of iets soortgelijk is niet voldoende.
▪️ Een nieuw thuis waarbij Ruby niks hoeft, maar alles mag en ze zich op haar eigen tempo kan laten zien wie ze is en zich verder mag ontwikkelen.

PRAKTISCHE INFORMATIE 🍀

▪️ Op het moment van verhuizen is Ruby gecastreerd (gesteriliseerd), gechipt én geregistreerd, 1 x gevaccineerd en in het bezit van een vaccinatieboekje. Ook is zij dan meermaals ontwormd en ontvlooid.
▪️ We vragen voor haar een overnamevergoeding.
▪️ Bij een positieve kennismaking zal in overleg bekeken worden wanneer zij kan verhuizen.

Heeft u interesse in Ruby, stuur ons dan een e-mail naar elkekattelt@gmail.com met daarin uw motivatie en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.