Stanley,Mickey,Charley en Teuntje

😻😻 Ter adoptie via Stichting Elke Kat Telt😻

Stanley, Mickey, Charlie en Teuntje,

De kittens verblijven samen in Oss in een gastgezin.

Als een van de eersten van dit seizoen, werd poes Ivy hoog drachtig gevonden op een vakantiepark in het zuiden van Noord-Brabant. Gelukkig werd ze opgemerkt door een lieve dierenvriend en deze nam contact met ons op. We namen haar op en brachten haar naar een van onze gastgezinnen.

Op 11-4-2023 beviel Ivy hier van 4 gezonde kittens. De kittens groeien goed, ontwikkelen zich als echte ondernemende, vrolijke kleintjes en worden door mama goed verzorgd. Inmiddels zijn ze de leeftijd van 9 weken gepasseerd en hebben ze hun chip en enting ontvangen. Binnenkort mogen ze bezoek ontvangen en na hun vervolgenting, mogen ze dan eindelijk op eigen benen gaan staan.

Graag stellen wij ze dan ook 1 voor 1 aan jullie voor! ⬇️

STANLEY 💙
zwart/wit – witte neus

“Hoi hoi, ik ben Stanley! Ik ben de grootste, stoerste en de meest actiefste van iedereen. Ik ga graag op ontdekkingstocht, kan je ergens op, dan zit ik erop, kan je ergens inkruipen, dan kruip ik erin. Natuurlijk hou ik ook erg veel van knuffelen, maar wel pas nadat ik mijn ontdekkingstocht heb afgerond. Stil zitten doe ik niet graag en ben daarom ook graag overal bij!”

TEUNTJE 💜
zwart/wit – witte lip

“Hoi hoi, ik ben Teuntje. Ik ben zoals ze me hier noemen het prinsesje van het stel. Ook ik hou van klimmen en ontdekken. Ik zie in alles een spelletje en heb ook erg veel plezier met al het speelgoed. Ik hou erg veel van aandacht, en ben ook erg in voor een heerlijke knuffelsessie.”

CHARLIE 💙
zwart

“Hoi hoi, ik ben Charlie. Ik ben alles een beetje, ik ga graag op ontdekkingstocht, maar aandacht en knuffelen is iets waar ik ook heel erg voor warm loop. Zodra ik aandacht wil laat ik het wel horen hoor, tja je moet natuurlijk wel duidelijk zijn in wat je wilt. Soms heb ik wel eens dat ik eerst doe en dan pas nadenk, oepsie… 🤭”

MICKEY 💙
cypers/bruin/wit

“Hoi hoi, ik ben Mickey. Ik ben de rustigste van al mijn broertjes en zusje. Het ontdekken laat ik meer aan hun over, ik ga liever lekker knuffelen met de mensen, zodra ik ze zie wil ik ook het liefst meteen aandacht (wat ik natuurlijk ook krijg) knuffelen en kussen ik kan er geen genoegen van krijgen 🥰”

Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

▪︎

BELANGRIJKE VERHUISWEETJES 🍀

▪️ Allen kunnen met andere katten omgaan. Het is voor elk kitten een must dat er in hun nieuwe thuis al een katsociale jonge kat aanwezig is. We plaatsen hen niet als single kat. Zij kunnen eventueel samen verhuizen of met een ander kitten uit onze opvang.
▪️ Allen kunnen met honden omgaan, dit is geen probleem.
▪️ Kinderen zijn geen probleem, mits de kinderen weten hoe ze met katten om mogen gaan.
▪️ Een huis als binnenkat of met aantoonbaar afgezette tuin/balkon. Een hoge, niet met afrastering afgezette schutting of haag is niet afdoende, hier gaat een kat alsnog met gemak overheen.

PRAKTISCHE INFORMATIE ℹ️

▪️ Op het moment van verhuizen is ieder kitten gechipt én geregistreerd, 2 x gevaccineerd en in het bezit van een vaccinatieboekje. Ook is deze dan ontwormd en ontvlooid. Voor de neutralisatie krijgt u een tegoed via het adoptiecontract.
▪️ We vragen voor onze kittens een overnamevergoeding.
▪️ Bij een positieve kennismaking mogen zij op een datum welke dan nog kortgesloten wordt, met je mee verhuizen.

Heeft u interesse in Stanley, Charlie, Mickey od Teuntje, stuur ons dan een e-mail met daarin uw motivatie en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.

📧 elkekattelt@gmail.com

  • Enkel reacties welke voldoen aan genoemde voorwaarden worden in behandeling genomen en beantwoord –