Yuki ( gereserveerd)

😻 Ter adoptie via Blitz Kattenopvang 😻

Yuki,

Halloooooo🎵🎵

Ik ben Yuki de operazangeres😺

Ik ben een ontzettend mooi, lief poesje van 1,5 jaar oud. Mijn Bambi ogen en stem van een nachtegaal veroveren iedereen, maar mijn gouden mandje heb ik er helaas nog niet door gevonden..

Ik ben DOL op mensen (als ik ze ken en vertrouw, maar dit heeft in het begin wel tijd nodig) ik kom heerlijke knuffels halen en laat me dan helemaal gaan. Vooral in de zon voor het raam vind ik knuffelsessies heerlijk!

Ik heb een moeilijke start in het leven gehad. Daarom is het belangrijk dat je het geduld hebt om mijn vertrouwen te winnen. Als mijn vertrouwen gewonnen is kun je je geen lievere en gezelligere kat bedenken.

Ik ben verliefd op katers! Dit zijn in het gastgezin ook mijn beste vrienden. Ik wil dus ook echt een huisje met katers waar ik heerlijk mee kan knuffelen en spelen. Had ik al verteld dat ik van katers houd?😽

‘S avonds om 22:00 gaat mijn klokje af. Ik heb namelijk zelf besloten dat het dan bedtijd is. Ik zoek dan zelf mijn bedje op en ga voor je zingen. Dan wil ik ook graag mijn maaltijdje voor het slapen gaan.

Ik heb de eerste paar maanden van mijn leventje buiten doorgebracht samen met mijn broertjes en zusjes en heb daar absoluut geen fijne herinneringen aan. Ik wil dus nooit meer naar buiten. Ik zoek dus een thuis waar ik heerlijk kan genieten als binnenpoesje met mijn vriendjes.

Ik kan prima met wat oudere kinderen en ook rustige honden zijn geen enkel probleem. Ook daar wordt ik graag vriendjes mee.

Oja voordat ik het vergeet..
Er wordt een tegemoetkoming in medische kosten voor mij gevraagd. Hiervoor ben ik gesteriliseerd, gechipt, 2x gevaccineerd en krijg ik de gezondheidsverklaring van de dierenarts mee. Ook ben ik vlo en wormvrij. Dit is netjes bijgehouden.

Ben jij degene die mij tijd, vriendjes, liefde en geduld kan bieden en mag ik voor altijd bij jou blijven?

Ik verblijf in een gastgezin in de omgeving van Lelystad.

Stuur dan een pb of mail naar team@blitzkattenopvang.com

Ik sta ook op tiktok😼
https://vm.tiktok.com/ZMFakV8dj/