Zaya

😻Ter adoptie via Stichting elke kat telt😻

Zaya,

Zaya verblijft in Oss in een gastgezin.

Wanneer je niet meer gewenst bent en lastig, willen mensen vaak van je af. Het overkwam Zaya (geboren op 27-07-2018).

Dankzij een oplettende buur werd Zaya in de stromende regen ontdekt in een bench op een balkonnetje. Geen lekker zacht mandje, geen schone ondergrond, niets qua goede voeding of schoon water. We zullen je de verdere details en foto’s besparen. Ooit was ze liefdevol opgenomen in een gezin en ergens afgelopen maanden ging het gruwelijk mis dus. Na een korte interventie waarbij duidelijk werd dat ze ook in de voorafgaande bloedhitte met 30-35 graden op datzelfde balkon had moeten zitten, werd Zaya aan de meldster afgestaan. Uiteindelijk is ze veilig en wel bij ons gekomen zodat ze snel de juiste zorg mocht ontvangen.

Verbrande oortjes, verbrande kin, vieze vacht, honger en heel veel dorst!

We zijn nu ruim 2 weken verder en Zaya is flink bekomen op alle fronten. Ze is aangekomen, weer tot zichzelf gekomen en mag weer voelen hoe het is om oprecht en intens geliefd te worden, onvoorwaardelijk….

Dat ene huisje vol liefde moet toch ergens in Nederland voor haar staan!

BELANGRIJKE VERHUISWEETJES 🍀

▪️ Zaya kan met andere katten omgaan, maar geeft duidelijk aan dat zij liever het rijk alleen heeft. We plaatsen haar daarom solo en niet bij andere katten.
▪️ Of Zaya met honden om kan gaan is ons onbekend, we weten niet hoe ze op een hond zal reageren.
▪️ Kinderen zijn geen probleem, mits de kinderen weten hoe ze met katten om mogen gaan.
▪️ Een huis als binnenkat of met aantoonbaar afgezette tuin/balkon. Een hoge, niet met afrastering afgezette schutting of haag is niet afdoende, hier gaat een kat alsnog met gemak overheen.

PRAKTISCHE INFORMATIE ℹ️

▪️ Op het moment van verhuizen is Zaya gesteriliseerd, gechipt én geregistreerd, 1 x gevaccineerd en in het bezit van een vaccinatieboekje. Ook is zij dan ontwormd en ontvlooid.
▪️ We vragen voor haar een overnamevergoeding.
▪️ Bij een positieve kennismaking mag zij op een datum na overleg met je mee verhuizen.

Heeft u interesse in Zaya, stuur ons dan een e-mail met daarin uw motivatie en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.

📧 elkekattelt@gmail.com

  • Enkel reacties welke voldoen aan genoemde voorwaarden worden in behandeling genomen en beantwoord