Chief

šŸ˜»Ter adoptie via Stichting Blitz KattenopvangšŸ˜»

Chief,

Hai ik ben Chief een katertje van ongeveer 9 maanden oud.
Ik verblijf in een gastgezin in Steenwijk.

Mijn leven startte als zwerkat, want ik ben namelijk geboren op een industrieterrein. Gelukkig leefde ik in een grote groep, die mij en mijn broertjes en zusjes beschermde. Ook was er een lieve mevrouw die iedere dag eten voor ons neer zette, zo leerde ik ondanks mijn zwerversbestaan, dat mensen best te vertrouwen zijn. Natuurlijk is zoā€™n grote groep niet de bedoeling, ik kreeg namelijk steeds meer broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes. De mensen van Blitz besloten om te komen helpen en er werden gekke kooien met overheerlijk eten geplaatst.
We vertrouwde het allemaal niet zo, maar na een paar uur die overheerlijke rauwe kibbeling te hebben geroken liepen er toch een paar uit onze groep de kooi in. Ik was toen ook over mn ergste achterdocht heen en hobbelde er vrolijk achteraan.
Toen bleek dat ik de kooi niet meer uit kon, raakte ik erg in paniek. Toch werd ik ondanks mijn zeer agressieve gedrag mee genomen naar een liefdevol gastgezin. Ze vertelde mij dat ook ik een kans verdiende op socialisatie ( wat het betekend weet ik niet precies)
Hoe lelijk ik ook deed, ze bleven lief eten geven, gingen me met een gek stokje aaien ( wat ik stiekem heel lekker vond) en wanneer ik onverwachts uithaalde werden ze niet boos.
Na 2 weken werd ik in een mandje gestopt en moest ik naar een gebouw met vreemde mensen. Ze hadden het over castreren en chippen en vaccinerenā€¦.nou ik weet niet wat ze allemaal van plan waren, maar de aanval bleef de beste verdediging in mijn ogen, dus dan de dierenkliniek maar op zn kop zetten.
Toen ik wakker werd lag ik alweer thuis bij de lieve mensen in mn vertrouwde bench. Mijn bench stond alleen op een ander plekje en kijk nou? Er lopen allemaal katten šŸŽ‰ Het was dan niet de voor mij bekende groep, maar oh wat waren ze leuk. In turbo snelheid leerde ik het gedrag van de katten kopiĆ«ren. Zo laat ik me voorzichtig aaien door de mensen en eet ik in de groep. Ik lig te luieren op de bank en kijk gezellig tv. Iedere dag wordt het leven en het ritme een stukje normaler en mijn lieve gastgezin denkt, dat ik na mn tweede vaccinatie best naar een huisje kan met echte katten kenners, die mij dezelfde tijd, liefde en geduld geven als ik nu heb ervaren. Er moeten wel lieve kat en mens sociale katten aanwezig zijn, want ik ben stapel op een katten familie. Ik heb een zacht karaktertje, ookal lijk ik soms enorm pittig. Blazen doe ik alleen als waarschuwing en naar andere katten stel ik me heel onderdanig en afwachtend op.
Ik hoop nu maar dat mijn gouden mandje ( zoals ze dat hier noemen) net zo lief en geduldig met mij is, voor als ik weer eens erg bang wordt..

Ik ben gecastreerd, 2 keer gevaccineerd, gechipt, vlo en worm vrij en ik krijg een gezondheidsverklaring verklaring van de dierenarts mee.
Er wordt voor mij een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd.

Ik wordt alleen in een huis geplaatst met andere kat en mens sociale katten en met een afgeschermde catproof tuin/balkon. Ook wordt ik alleen geplaatst bij echte katten kenners, want ik ben geen beginners katje.

Kun jij mij het huisje geven wat ik zo verdien? En voldoe je aan alle bovenstaande punten? Stuur dan een pb of mail naar team@blitzkattenopvang.com