Cooper en Lynn

😻Ter adoptie via stichting Blitz Kattenopvang 😻

Cooper en lynn,

Ze zijn op 5 november klaar om naar hun eigen huisje te gaan

Cooper en lynn verblijven in een gastgezin in regio urk.

Cooper en lynn. Broer en zus zijn samen met hun 2 zussen, broer en moeder gevonden in een stapel kratten. Dit was best eng, gelukkig zitten ze nu bij hun bonus mama in de opvang hier is t fijn en veilig.

Cooper was t ukkie van t nest maar heeft dat intussen aardig ingehaald. Toch Cooper? Jaa eten is mijn grote passie samen met kattenkwaad uit halen. Dat laatste doe ik samen met mijn zus Lynn. Ik kijk wel altijd even de kat uit de boom maar daarna ga ik los en ben ik haantje de voorste. Alleen dat oppakken hoeft van mij niet zo. Samen met Lynn moet ik ook alles onderzoeken

Lynn houd houd er vooral van om kattenkwaad met Cooper uit te halen. Dit tweetal houd van zagen en timmeren. Of tewel demonteren en reconstrueren. Een grote stevige krabpaal is dan ook wel gewenst bij ons nieuwe huisje. Verder vindt Lynn het heerlijk om mensen te kijken vanuit het raam.

Cooper en Lynn worden geplaatst met een adoptie contract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Ze zijn 2x gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd. Ook nemen zij hun vaccinatie boekje met gezondheidsverklaring mee.
Ze worden alleen geplaatst als binnen katjes of er moet een volledig afgeschermde catproof tuin of balkon aanwezig zijn. Vrij op straat mogen ze niet.

Denkt u bij dat deze 2 moppies perfect bij u passen of wilt u meer info? Stuurt u dan een berichtje naar team@blitzkattenopvang.com