Blitz is achter de schermen druk bezig om een stichting te worden met ANBI status. Hiervoor kunnen wij jullie steun hard gebruiken.
Binnenkort lanceren wij een aparte steungroep, waarop wij handgemaakte spulletjes zullen aanbieden. Aganiezka en Jess zijn al druk bezig om deze spullen te maken. Alles wat er verkocht wordt, zal ten gunste van de Blitz katten worden gebruikt.
Ook zal het mogelijk zijn om een kat in opvang op afstand te adopteren, om op die manier bij te dragen in de kosten voor voeding, grit, medicatie etc.

Wil jij Blitz nu alvast steunen ? Dan kan dat!

We hebben voor Blitz een aparte rekening op naam van onze voorzitter geopend. Iedere donatie, groot en klein, zijn wij heel erg blij mee!
Ook kunnen er catnip/valeriaan zakjes besteld worden via de mail team@blitzkattenopvang.com of via een pb naar 1 van de beheerders.

Samen staan we sterk en alle kleine beetjes helpen, zodat wij volle bak klaar kunnen staan voor katten en kittens die onze hulp hard nodig hebben.

We werken middels het TNRC principe, dus al onze katten en kittens worden 2 x gevaccineerd, gechipt en geneutraliseerd voor adoptie.
Zo voorkomen wij uitbreiding van de populatie zwerfkatten en het enorme overschot aan kittens, die ieder jaar weer massaal gedumpt worden en zich weer heel snel voortplanten.

Onze katten en kittens hebben allemaal hun eigen verhaal en verleden. We zijn hier transparant over in hun verhalen en zoeken de perfecte match. Blitz draait niet om kwantiteit, maar om kwaliteit.
Verder staat Blitz voor samenwerking met andere organisaties, want in de hulpverlening mag geen concurrentie zijn.

Onze katten worden niet vrij buiten geplaatst, dus zoeken ze allemaal een huis als binnenkat of een huis met volledig afgeschermd balkon of catproof afgeschermde tuin of kattenkennel.
Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een pb of mail!

Met vriendelijke groeten,

Team Blitz Kattenopvang