Drew & Chief

😻Ter adoptie via Stichting Blitz Kattenopvang 😻

Drew, Jonge zwarte panter van 1 jaar oud en Chief, een ontzettend grappige kater van 1 jaar oud.

Drew en Chief verblijven in een gastgezin in regio Steenwijk.

Drew is gevonden op een industrieterrein en was gewond aan zijn poot. Hij was heel bang en schuw en pas ongeveer 9 maanden oud. Inmiddels verblijft hij een jaar in het gastgezin en is hij een enorme knuffel en grapjas geworden. Hij heeft in het gastgezin een intense vriendschap opgebouwd met Chief. Samen kunnen ze de hele wereld aan. Ze knuffelen samen, slapen samen en gaan samen alle uitdagingen aan. Het gastgezin heeft een lange afstands verhuizing achter de rug en ook hier hebben ze elkaar doorheen gesleept. Als 2 van de eerste kwamen ze te voorschijn. Ze leren ontzettend veel van elkaar en we willen ze dus alles behalve scheiden van elkaar. Beiden hebben nog veel te leren, maar ze zijn beide ontzettend zachtaardig en na een gewenningsperiode heb je 2 ontzettend grappige, lieve en gezellige katten. Ze zijn “nog” geen schootkatten, maar deze moppies hebben ons enorm verbaasd in hun ontwikkeling en ze vinden de bank wel erg leuk.

Drew en Chief kunnen allebei heel goed met honden en andere katten. Ze kunnen niet bij kleine kinderen, omdat ze soms nog een beetje lomp uit de hoek kunnen komen.

Drew en Chief worden alleen als binnenkat of met een volledig afgeschermd balkon, kattenren of een volledig afgeschermde catproof tuin geplaatst. Ze mogen absoluut niet vrij buiten.

Drew en Chief worden niet geplaatst bij mensen die veel van huis zijn, omdat er dan nooit een band met hun opgebouwd zal worden en je iedere avond weer opnieuw een voorsteltonde krijgt, waarvan Drew en Chief erg gestresst raken.

Er wordt een tegemoetkoming in medische kosten gevraagd. Hiervoor zijn Drew en Chief gecastreerd, gevaccineerd , gechipt, vlo en wormvrij en worden ze met een gezondheidsverklaring van de dierenarts geplaatst.

Ben jij die kattenkenner en heb je het geduld om Drew en Chief eerst de tijd te geven om zichzelf te worden en daarna te genieten van een ontzettend grappig en lief koppel?

Stuur dan gerust een mail naar team@blitzkattenopvang.com