Drew

😻Ter adoptie via Stichting Blitz Kattenopvang 😻

Drew,

Deze gitzwarte jonge Panter heet Drew. Drew is gevonden op een industrieterrein en was gewond aan zijn poot. Heel bang en schuw en pas ongeveer 9 maanden oud. Inmiddels verblijft hij 4 maanden in het gastgezin en laat hij steeds meer zien dat hij zelf ondanks zijn grote formaat nog een echte kitten is. Hij speelt het liefst met de kittens in het gastgezin. Hij heeft nog veel te leren, maar zijn karakter is zacht en wat onzeker.
Drew zal tijd nodig hebben om een band met zijn nieuwe baasje op te bouwen, maar met liefde en geduld en regelmaat zal dit helemaal goedkomen. Drew kan met andere katten en vooral jonge katten en kittens hebben zijn voorkeur. Drew is niet bang voor rustige honden.

Deze jonge god, zou heel blij zijn met een stukje afgeschermd buiten. Een ruimvolledig afgeschermd balkon, kattenren of een volledig afgeschermde catproof tuin is dus een pre.

Drew wordt niet geplaatst bij kleine kinderen, omdat hij nogal lomp uit de hoek kan komen en zijn eigen krachten nog niet helemaal kent.

Er wordt een tegemoetkoming in medische kosten gevraagd. Hiervoor is Drew gecastreerd, gevaccineerd , gechipt, vlo en wormvrij en wordt hij met een gezondheidsverklaring van de dierenarts geplaatst.

Ben jij die kattenkenner en heb je al jonge katsociale katten, of ben je bereid om Drew samen met Phoeby of Chief te adopteren? Heb je het geduld om Drew de eerste maanden de tijd te geven om zichzelf te worden?

Stuur dan gerust een mail naar team@blitzkattenopvang.com