Guusje

šŸ˜»Ter adoptie via Stichting Blitz KattenopvangšŸ˜»

Guusje,

Geschatte geboortedatum 01-09-2018.

Soms zijn de woorden er niet voor te vinden om te vertellen hoe geraakt je bent door een gebeurtenis. Zo waren we dat ook toen we hoorden wat Guusje (Raven voor oude bekenden) was overkomenā€¦
Een aantal jaar geleden kon zij dankzij de volhardendheid van de lieve vrijwilligers ingesloten worden in een van de laatste strenge winters welke we in Nederland gekend hebben. Een timide katje, wat net als de sneeuw welke buiten lag, binnen redelijk snel ontdooide na de hulp en verzorging en veel liefde welk ze nodig had en ook kreeg..Niet veel later kreeg zij een bijzonder eigen huisje en hoopten we op een happily ever afterā€¦

Helaas bleek het geluk van korte duur en in 2 jaar tijd heeft zij helaas 2 keer afscheid moeten nemen van haar verwenmensen, iets wat haar niet in de koude kleren is gaan zitten. Desondanks is Guusje nog steeds ontzettend lief, een tikkeltje gereserveerd, maar eigenlijk stiekem best nieuwsgierig naar haar tijdelijke nieuwe personeel!
Samen met 2 andere katjes verblijft ze op een kattenkamer in een gastgezin en hier is ze beetje bij beetje weer zichzelf aan het worden. Voorzichtige benadering wordt enorm gewaardeerd en zo ook het gekriebel onder haar kinnetje en de liefkozende woorden. Soms laat ze dit ook voorzichtig zien en vind ze het ook heerlijk om over haar rugje geaaid te worden. Haar lijfje kronkelt dan zachtjes en eigenlijk kan ze er soms stiekem geen genoegen van krijgen.
Guusje laat duidelijk merken dat zij het fijn vind als je haar rustig benaderd en haar ruimte respecteert. Op haar manier geeft ze je aan wanneer het okƩ is en dit gaat erg goed.

Er wordt voor Guusje een tegemoetkoming in medische kosten gevraagd. Voor adoptie is Guusje gesteriliseerd, gevaccineerd, gechipt, worm en vlo vrij en krijgt ze een gezondheidsverklaring van de dierenarts mee.

Guusje wordt alleen geplaatst als binnenkat of met een volledig afgeschermde/ catproof tuin of balkon, waar ze absoluut niet uit kan ontsnappen.

Guusje is superlief en weet wat ze wilā€¦ Het zou fijn zijn voor ons lieve meisje om in een stabiel huisje thuis te mogen komen waar rekening wordt gehouden met haar ietwat gereserveerde karakter.

Ben je helemaal weg van dit lieve en mooie meisje? Stuur dan een mail naar team@blitzkattenopvang.com