Lexi


😻Ter adoptie via Stichting Blitz Kattenopvang 😻

❗️Lexi wordt alleen geplaatst bij een huisje waar meerdere kat en mens sociale katten aanwezig zijn.❗️

Dit is prachtige Lexi, een poesje van ongeveer 9 maanden oud. Lexi verblijft in een gastgezin in de omgeving van Lelystad.

Lexi kwam bij ons binnen nadat ze had besloten om hulp te zoeken in een visfabriek. De honger was kennelijk groter dan de angst.
Ze werd daar door de medewerkers gevonden, een klein bang hoopje, in elkaar gedoken, onder de zalm.

Al snel werd duidelijk dat Lexi bang was, maar dat er geen kwaad in haar zat. Ze ontplooide zich tot lieve knuffel kitten, die graag aandacht wilde. Ze was wel eenzaam in haar quarantaine periode en zodra ze in de groep katten van het gastgezin mocht, bloeide ze helemaal op.

Lexi is dol op katten en functioneert het beste in een groep. Ze is speels, grappig, mooi en ook lief. Lexi vindt de honden in het gastgezin wel spannend, dus wij kiezen er liever voor om haar niet in een gezin met honden te plaatsen.

Lexi is op zoek naar een huisje als binnenkat of een huisje met aantoonbaar afgeschermde catproof tuin of balkon. Vrij op straat mag zij niet meer, daar heeft ze al genoeg ellende mee gemaakt.

Lexi is bij adoptie 2 x gevaccineerd, gechipt, gesteriliseerd en worm en vlo vrij. Ook krijgt ze een gezondheidsverklaring van de dierenarts mee.
Ze wordt geplaatst met een adoptiecontract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten voor haar gevraagd.

Lexi is medio half mei klaar om naar haar nieuwe huisje te vertrekken.

Mocht je belangstelling hebben voor Lexi, stuur dan een pb of mail naar team@blitzkattenopvang.com