Lizzie en Lotje

😻Ter adoptie via stichting Blitz Kattenopvang 😻

Lizzie en Lotje,

Ze zijn op 5 november klaar om naar hun eigen huisje te gaan

Lizzie en Lotje verblijven in een gastgezin in regio urk.

Lizzie en Lotje. De 2 zusjes zijn samen met hun zus 2 broers en moeder gevonden in een stapel kratten. Dit was best eng, gelukkig zitten ze nu bij hun bonus mama in de opvang hier is t fijn en veilig

Lizzie is de belle van t nest ( je weet wel van belle en t beest). Ik ben een enorme boekenwurm en haal regelmatig een boek uit de kast dat me interessant lijkt. Mijn bonusmama vind dat ik teveel met mijn neus in de boeken zit en begint dan te brommen. Mijn water drink ik liefst van mijn pootje (beschaafd he). Tegelijkertijd was ik dan mijn pootjes in de waterbak. Een dame moet altijd schoon zijn😂. Ik speel t liefst met Lotje. Ik zoek dan ook een huisje waar we samen op avontuur gaan.

Lotje is t zusje van Lizzie. Wat Lizzie verzint voert lotje uit. Ik hou niet van herrie dat komt doordat op de plek waar we gevonden zijn t altijd herrie was. Ik ben een beetje verlegen maar hou enorm van spelen . Samen met Lizzie sjezen we door de tunnel en plagen we mama door aan haar staart te hangen.

Lizzie en Lotje worden geplaatst met een adoptie contract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Ze zijn 2 x gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd. Ook nemen zij hun vaccinatie boekje met gezondheidsverklaring mee.
Ze worden alleen geplaatst als binnen katjes of er moet een volledig afgeschermde catproof tuin of balkon aanwezig zijn. Vrij op straat mogen ze niet.

Denkt u bij dat deze 2 moppies perfect bij u passen of wilt u meer info? Stuurt u dan een berichtje naar team@blitzkattenopvang.com of stuur een app naar 0645406224.