Mickey,Stanley en Teuntje

😻Ter adoptie via Stichting Elke Kat Telt😻

Mickey, Stanley en Teuntje

Deze knapperds verblijven in een gastgezin in Oss.

Als een van de eersten van dit seizoen, werd poes Ivy hoog drachtig gevonden op een vakantiepark in het zuiden van Noord-Brabant. Gelukkig werd ze opgemerkt door een lieve dierenvriend en deze nam contact met ons op. We namen haar op en brachten haar naar een van onze gastgezinnen.

Op 11-4-2023 beviel Ivy hier van 4 gezonde kittens. De kittens groeiden erg goed en hun (sociale) ontwikkeling ging ook van een leien dakje. Intussen zijn ze er helemaal klaar voor om op eigen benen te gaan staan…

Graag stellen wij ze dan ook 1 voor 1 aan jullie voor!

Mickey

“Hoi hoi, ik ben Mickey. Ik ben de rustigste van al mijn broertjes en zusje. Het ontdekken laat ik meer aan hun over, ik ga liever lekker knuffelen met de mensen, zodra ik ze zie wil ik ook het liefst meteen aandacht (wat ik natuurlijk ook krijg) knuffelen en kussen ik kan er geen genoegen van krijgen!”

Stanley

“Hoi hoi, ik ben Stanley! Ik ben de grootste, stoerste en de meest actiefste van iedereen. Ik ga graag op ontdekkingstocht, kan je ergens op, dan zit ik erop, kan je ergens inkruipen, dan kruip ik erin. Natuurlijk hou ik ook erg veel van knuffelen, maar wel pas nadat ik mijn ontdekkingstocht heb afgerond. Stil zitten doe ik niet graag en ben daarom ook graag overal bij, hihi…!”

Teuntje

“Hoi hoi, ik ben Teuntje. Ik ben zoals ze me hier noemen het prinsesje van het stel. Ook ik hou van klimmen en ontdekken. Ik zie in alles een spelletje en heb ook erg veel plezier met al het speelgoed. Ik hou erg veel van aandacht, en ben ook erg in voor een heerlijke knuffelsessie!”

BELANGRIJKE VERHUISWEETJES:

  • Deze knapperds kunnen met andere katten omgaan. Het is voor hun een must dat in haar nieuwe thuis al een katsociale jonge kat aanwezig is. We plaatsen ze niet als single kat. Ze kunnen eventueel samen met een van de andere kittens uit het gastgezin verhuizen.
  • Mickey, Stanley en Teuntje kunnen met honden omgaan, dit is geen probleem.
  • Kinderen zijn geen probleem, mits de kinderen weten hoe ze met katten om mogen gaan.
  • Een huis als binnenkat of met aantoonbaar afgezette tuin/balkon. Een hoge, niet met afrastering afgezette schutting of haag is niet afdoende, hier gaat een kat alsnog met gemak overheen.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

  • Op het moment van verhuizen zijn Mickey, Stanley en Teuntje gechipt én geregistreerd, 2 x gevaccineerd en in het bezit van een vaccinatieboekje. Ook is zij dan ontwormd en ontvlooid. Voor de neutralisatie krijgt u een tegoed van ons, vastgelegd op onze adoptieovereenkomst. Dit kan eventueel voor de verhuizing nog op orde worden gemaakt.
  • We vragen een overnamevergoeding.
  • Bij een positieve kennismaking mogen ze direct met je mee verhuizen!

Heeft u interesse in Mickey, Stanley of Teuntje, stuur ons dan een e-mail naar elkekattelt@gmail.com met daarin uw motivatie en wij beantwoorden deze zo spoedig mogelijk.