Puck

😻Ter adoptie via stichting Blitz Kattenopvang 😻

Puck,

Puck is op 5 november klaar om naar zijn eigen huisje te gaan.

Puck verblijft in een gastgezin in regio urk.

Puck is samen met zijn broer, moeder en 3 zussen gevonden in een stapel kratten. Dit was best eng, gelukkig zitten ze nu bij hun bonus mama in de opvang hier is t fijn en veilig.

Puck is een ondernemend mannetje dat echt gek op spelen is. Of t nu spelen met dat mooie lange ding is aan t einde van lijfje ( mensen noemen dit mijn staart) of die van de rest van mijn familie ( die ook al zo mooi is stuk voor stuk.) Verder ben ik op ontdekkingsreis naar nieuw speelgoed tot nu toe heb ik al laserlichtjes, veertjes en balletjes gevonden. Wie weet wat er nog meer te ontdekken is. Ontdekkingsreizigers moeten natuurlijk goed eten. Dat doe ik dan ook graag bij mijn mama van haar bord. Op mijn reis kom ik ook enge dingen tegen zoals t monster dat mijn bonus mama stofzuiger noemt. Als die grommend en brommend tevoorschijn komt verstop ik me even onder t bed. Maar ik ben dapper ooit versla ik hem.

Puck wordt geplaatst met een adoptie contract en er wordt een tegemoetkoming in de medische kosten gevraagd. Hij is 2 x gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd. Ook neemt hij zijn vaccinatie boekje met gezondheidsverklaring mee.
Hij word alleen geplaatst als binnen katje of er moet een volledig afgeschermde catproof tuin of balkon aanwezig zijn. Vrij op straat mag hij niet niet.

Puck wordt alleen geplaatst, wanneer er tenminste 1 sociale jonge en speelse kat aanwezig is. Hij wordt niet alleen geplaatst.
Denkt u bij dat dit moppie perfect bij u pastof wilt u meer info? Stuurt u dan een berichtje naar team@blitzkattenopvang.com of stuur een app naar 0645406224.